Skip to content Skip to footer

Bucharest Food Expo este platforma ideala de promovare

Va punem la dispozitie tot ce aveti nevoie

Pentru o experienta profesionala completa specialistii nostri va pun la dispozitie cele mai bune spatii expozitionale, dar si servicii de promovare in cadrul celui mai important eveniment dedicat industriei alimentare. De la proiectare si constructie de standuri personalizate, pana la organizarea de conferinte sau evenimente corporate in cadrul Bucharest Food Expo, specialistii nostri vor fi alaturi de dumneavoastra pentru a va asigura de succesul scontat.

Trimite o solicitare chiar acum si hai sa facem impreuna primi pasi la Bucharest Food Expo!

Contact

Afla mai mult
Spatii Expozitionale

Planifica-ti prezenta la targ impreuna cu noi

De la proiectare si constructie de standuri personalizate, pana la organizarea de conferinte sau evenimente corporate in cadrul Bucharest Food Expo, specialistii nostri vor fi alaturi de dumneavoastra pentru a va asigura de succesul scontat.

  • Intalniri de afaceri
  • Conferinte
  • Show-uri si workshop-uri
  • Evenimente lansare
Peste 30000
vizitatori
Peste 15000m2
Food Court
Disponibil
Peste 2000
locuri de parcare

Smithfield Romania continua misiunea de a produce hrana buna, in mod responsabil, va aduce la CARNEXPO o noua gama de produse inovatoare. Sunt produse obtinute din carne proaspata, asezonate doar cu ingrediente naturale, realizate sub semnătura unui chef bucătar.
Smithfield, prin brandul Comtim, ofera produse din carne de porc de cea mai buna calitate, cu un gust autentic, provenita de la porci crescuti in Romania si hraniti cu cereale romanesti.

Ioana Bobici

Specialist Marketing Smithfield

Este o perfecta oportunitate de a te intalni cu parteneri de afaceri, cu noi parteneri, cu furnizori, cu oameni dragi si una peste alta de a merge mai departe. De la fiecare eveniment ai cate ceva de invatat.

Ruxandra Coc

Director Dezvoltare Doripesco

Targurile sunt locuri in care ne intanim toti cei din industrie. Producatorii in egala masura se intalnesc cu partenerii, dar mai ales ne intanim cu toti consumatorii nostri si cu presa.
E un loc extraordinar si un moment de respiro, chiar daca este greu. Dar e un loc foarte bun pentru discutii, pentru lucruri un pic mai relaxante.

Carmen Gavrilescu

Presedinte APSS

De ce ar trebui sa fie Bucharest Food Expo urmatoarea ta destinatie.

  • BFE este un hub central pentru a invata despre cele mai recente tendinte si inovatii din sector
  • BFE este un targ international care primeste cei mai multi participanti de profil, de la procesarea alimentelor, controlul si managementul productiei, proiectari de fabricii, la producatori de produse alimentare, distribuitori, importatori, angrosisti, comercianti cu amanuntul si HoReCa.
  • BFE Forum se va concentra pe subiecte precum proteinele alternative, IA in practicile alimentare, transparență, trasabilitate si green energy.
  • Evenimentul ofera oportunitati de a creste gradul de cunoastere a marcii si de a castiga recunoastere. In plus, profesionistii se pot conecta cu alti specialisti, inclusiv cu potentiali parteneri.
  • Fiecare sector prezinta o gama larga de produse. Printre acestea se numara utilaje, alternative de ambalare, gusturi, texturi si procese noi. Expozitia permite atat start-up-urilor, cat si companiilor lider sa obtina recunoastere.

Cum Ajungi la Hala Laminor

Obtine indicatii de orientare prin Google Maps folosind linkul de mai jos.

Inregistreaza-te

Inregistreaza-te intr-o secunda. Daca aveti intrebari – va vom ajuta.

Trimite un Mesaj

Va rugam sa nu ezitati sa contactati echipa noastra pentru orice informatie.

Bucharest Food Expo © 2023. Toate drepturile rezervate.