Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Saptamana Produselor Romanesti

September 26, 2022 8:00 am - October 2, 2022 6:00 pm

Saptamana Produselor Romanesti este o campanie ce se desfasoara in premiera si care isi propuna sa scoata in fata tot ce are Romania mai gustos, oferind consumatorilor posibilitatea sa faca cunostinta cu cele mai importante produse realizate in Romania.

Campania este organizata de Asociatia Agro Food in parteneriat cu Ministerul Agriculturii, alaturi de partenerii media IndustriaCarnii.ro, Agrofood.ro, EuroMeatNews.ro si cele mai importante asociatii din industria alimentara romaneasca.

Proiectul isi propune sa creasca accesibilitatea produselor romanesti la raft si face demersuri consistente de promovare a produselor si marcilor romanesti si de promovare a furnizoriilor locali in cadrul unor campanii dedicate (off-line si off-line), in cadrul carora personalitati ale vietii publice si profesionale din Romania (ex. chefi, specialisti din industria alimentara, retail si HoReCa) se vor alatura mesajului de incurajare a cimentarii obiceiurilor de consum catre alegerea fireasca a produselor locale.

 

Details

Start:
September 26, 2022 8:00 am
End:
October 2, 2022 6:00 pm
Event Category:
Website:
www.bucharestfoodexpo.ro.ro

Organizer

Addor Events
View Organizer Website