Skip to content Skip to footer

De ce ar trebui sa fie Bucharest Food Expo urmatoarea ta destinatie...

  • BFE este un hub central pentru a invata despre cele mai recente tendinte si inovatii din sector
  • BFE este un targ international care primeste cei mai multi participanti de profil, de la procesarea alimentelor, controlul si managementul productiei, proiectari de fabricii, la producatori de produse alimentare, distribuitori, importatori, angrosisti, comercianti cu amanuntul si HoReCa.
  • BFE Forum se va concentra pe subiecte precum proteinele alternative, IA in practicile alimentare, transparență, trasabilitate si green energy.
  • Evenimentul ofera oportunitati de a creste gradul de cunoastere a marcii si de a castiga recunoastere. In plus, profesionistii se pot conecta cu alti specialisti, inclusiv cu potentiali parteneri.
  • Fiecare sector prezinta o gama larga de produse. Printre acestea se numara utilaje, alternative de ambalare, gusturi, texturi si procese noi. Expozitia permite atat start-up-urilor, cat si companiilor lider sa obtina recunoastere.
Peste 30000
vizitatori
Peste 15000m2
Food Court
disponibil
Peste 2000
locuri de parcare
4 Spatii
expozitionale
Multe alte
show-uri conexe

Echipa BFE

General Manager

Eugen Capra

Project Manager

Dorinel Niculae

Intrebari frecvente

Bucharest Food Expo 2023 se desfasoara in perioada 28 Septembrie 2023 – 01 Octombrie 2023 la Hala Laminor, in Bucuresti.

BFE este cel mai mare eveniment profil care primeste un grup remarcabil de profesionisti din industria alimentara si a bauturilor. La prima editie este estimat un numar de peste 200 de expozanti si mai mult de 30000 de vizitatori .

Pentru a participa in calitate de expozant la Bucharest Food Expo este de ajuns sa completati formularul de inregistrare aiciin cel mai scurt timp, reprezentantii BFE va vor contacta pentru a va pune la dispozitie cele mai bune spatii expozitionale, dar si servicii de promovare in cadrul celui mai important eveniment dedicat industriei alimentare.

Microfonul BFE Forum este deschis tutoror companiilor ce isi doresc sa participe la discutiile invitatilor speakeri pe temele anului 2023 si de asemenea pentru prezentari de companie sau lansari de produse sau servicii.

Bucharest Food Expo este deschis publicului larg in toate cele 4 zile de desfasurare. Participarea se poate face in baza unui bilet de intrare care poate fi achizitinat de la ghiseul aflat la intrare.

BFE este gazda celor mai importante conferinte ce vor  permite profesionistilor sa invete despre principalele probleme si megatendinte din industrie. Acestea includ geopolitica, schimbarile climatice, logistica imbunatatita de la ferma la furculita si altele. 

BFE Forum ofera un program cuprinzator de conferinte, dezbateri si mese rotunde. Vorbitorii variaza de la oameni de stiintă de frunte la analisti de afaceri si specialisti din industrie.

‘Top Food from Romania’ este un eveniment ce se desfasoara in premiera si care isi propuna sa scoata in fata tot ce are Romania mai gustos, oferind vizitatorilor posibilitatea sa faca cunostinta cu cele mai importante produse Made in Romania.

BFE este platforma principală de intalnire pentru profesionistii care lucreaza in industria din Romania, motiv pentru care este un punct important si in agenda partenerilor internationali. La BFE vor fi prezenti asadar delegatii din peste 15 tari. 

 

Pentru a participa in calitate de speaker in cadrul BFE Forum este de ajuns sa completati formularul de inregistrare aiciin care va rugam sa specificati calitatea de speaker, iar in cel mai scurt timp, reprezentantii BFE va vor contacta pentru a va stabili toate detaliile legate de prezenta dvs. in cadrul evenimentului.

Cum Ajungi la Hala Laminor

Obtine indicatii de orientare prin Google Maps folosind linkul de mai jos.

Inregistreaza-te

Inregistreaza-te intr-o secunda. Daca aveti intrebari – va vom ajuta.

Trimite un Mesaj

Va rugam sa nu ezitati sa contactati echipa noastra pentru orice informatie.

Bucharest Food Expo © 2023. Toate drepturile rezervate.